resver-icon

Downtown Building (demisol)

0731 550 046

DESPRE NOI

GHEEA se deschide în 2016 şi doreşte să impună noi standarde ale calităţii în rândul restaurantelor constănţene. Este un Steak House cu Wine Bar care vine să satisfacă până şi cele mai pretenţioase gusturi. Produsele folosite în bucătăria GHEEA, în special carnea, sunt de o calitate superioară care doreşte să satisfacă gusturile celor mai pretenţioşi cunoscători, dar şi să-i uimească pe cei care nu au descoperit încă această bucătărie.

Pentru o cină perfectă într-un local modern şi contemporan, Steak House-ul GHEEA vă pune la dispoziţie o varietate de vinuri, atât româneşti cât şi internaţionale, care vin să completeze delicioasele fripturi pe care le puteţi savura.

Vă aşteptăm să descoperiţi GHEEA !

Locaţie : Downtown Building (demisol)

Bucătarii noştri

Bucătarii noştri specializaţi au grijă să folosească doar carne de cea mai bună calitate, astfel încât dumneavoastră să primiţi în farfurie doar preparate de top.

Produsele folosite în bucătăria GHEEA, în special carnea, sunt de o calitate superioară care doreşte să satisfacă gusturile celor mai pretenţioşi cunoscători, dar şi să-i uimească pe cei care nu au descoperit încă această bucătărie.

gheea-30

FOOD & DRINK

GHEEA este un Steak House cu Wine Bar care vine să satisfacă până şi cele mai pretenţioase gusturi.

Upcoming events

Evenimente

CONTACT

0731550046

Strada Stefan cel Mare nr. 2, Constanta

contact@gheea.ro

Opening hours

MON—SAT…………………5pm—1am
SUN………………………..5pm—1am